Wie ben ik ....

Na het behalen van vakdiploma's ( City& Guilds ) in 1979, heb ik 2 jaar in Saudi Arabia gezeten als project leider op 2 verschillende bouwprojecten ... K.K.M.C. en het bouwen van het huidige luchthaven van Riyad in Saudi Arabië. Daarna heb ik voor een heel andere richting gekozen en ben Offshore gegaan,

Na 15 jaar in de offshore en over het hele aardbol gezeten heb ik toen besloten toch weer mijn oude vak op te pakken met het oprichten in 1994 van het nu huidige een mans bedrijf ( incl. werkplaats 200m2). Mijn werkzaamheden bestaat met het opmaat maken en plaatsen van zelfgemaakte en soms zelf ontworpen meubelen voor particulieren en bedrijven, waaronder massief houten keukens / badkamer meubelen, winkel interieurs, achtergrond decor voor ZNF, het verrichten van klein “interessante” bouw projecten. Tevens behoort tot mijn werkzaamheden o.a. tegelen en stukadoren.

Door de jaren heen ben ik ook regelmatig ingehuurd door verschillende aannemers voor diverse projecten , w.o., Fraanje, De Bliek & Vos, Smet,VDR bouw, Van der Poel, Damen en Hoogvliet (accommodaties offshore ) , en een recente project was helpen realiseren van het Slot Oostende herberg in Goes. Goede referenties beschikbaar van bedrijven en particulier.